10 FEB: Skapa ditt eget Mandala – weekend workshop på Gefion Art House

(English description follows below)

Hej och välkommen till Gefion Art House, vårt kreativa centrum i Karlskrona, ett stenkast från vattnet, för att skapa ditt eget unika mandala. Vi har bjudit in underbara erfarna konstnärerna Ann-Marie och Erik Grind för att leda denna helgkurs i mandalamålning – öppen för alla!

KURSINNEHÅLL, TIDER & KOSTNAD:
Vi visar vi dig hur du enkelt kan komma igång och skapa ett färgrikt och personligt mandala som en inspirerande symbol för ditt inre. Genom guidade meditationer kontaktar vi den kreativa källan inom oss. Mandalamålning kan göras enbart för glädjen och tillfredsställelsen i att med färg och form skapa ett vackert och harmoniskt konstverk. Det kan också vara ett redskap för djupt helande, ett sätt att komma närmare vårt eget unika centrum. Vi skapar tillsammans en cirkel där vi ges utrymme att dela tankar, känslor och reflektioner som dyker upp under målandet. Kursen är öppen för alla, med eller utan erfarenhet av målning.

Fredag kväll: 18.00-21.00. Vi inleder med introduktion, meditation och val av mönster samt överföring av mönstret till duk eller skapande av eget mönster på duken med lämpliga redskap för den som önskar.
Lördag: 9.30 börjar vi med samling. Målning till 18.00 med pauser för lunch och fika.
Söndag: 9.30 samlas vi och målar vidare, med pauser för lunch och fika, till cirka klockan 15, då vi plockar ihop och samlas i cirkel och delar våra upplevelser och mandalas tillsammans för att kunna avsluta kl.17.00.

Under hela kursen finns möjlighet att få personlig vägledning av kursledarna Erik och Ann-Marie samt Jessica Enevold, konstnär, och ledare för Gefion Art House, som kommer att assistera och dessutom hjälpa vår underbara kock Stefanie Verstift att laga den goda maten.

Kursavgift: Material, färg och fika ingår – inklusive uppspänd duk 50×50, färger, penselset mm. På Gefion Art House betalar du enligt sk “attunement” – dvs vad är det värt för dig/vad kan du betala. För denna kurs erbjuder vi tre prisnivåer: A. 3800:- ; B. 3100; C. 2800. Är det fortfarande för mycket för dig just nu, student, arbetslös – kontakta Jessica för ev. stipendium. Avgiften går även att delbetala efter överenskommelse.
(För företag tillkommer moms.)

Mat: Ta med egen lunch eller köp hemlagad vegetarisk lunch av oss (veganskt och glutenfritt finns) 100:- per dag. Ange ev. allergi vid anmälan. Fika ingår i kursavgiften – örtté, koffein-, gluten- och laktosfritt är inga problem. Gott kaffe och Mörk choklad finns alltid på Gefion Art House!

ANMÄLAN:
Skicka ett meddelande till oss direkt från Gefion Art House facebooksida, eller eposta: info@gefionarthouse.com så skickar vi dig en bekräftelse med mer detaljer om hur du kan betala anmälningsavgift via Swish eller BG.
Om kursen av någon anledning skulle ställas in exv. pga sjukdom el. dyl. återbetalar vi anmälningsavgiften till dig.
Frågor om kursinnehåll – eposta erik.grind@telia.com eller ring Erik el. Ann-Marie Grind på 070-5912378 eller 073-5251554
Frågor om Gefion Art House, kostnader, och övernattning, ring oss på 0455-10079, eller e-posta: info@gefionarthouse.com

Övernattning & Massagemöjligheter:
Rum: Det finns ett begränsat antal bäddar på Gefion Guest House (vårt BnB) med eller utan frukost till mycket rimliga priser. Det finns två bäddar i ett delat rum (twin eller dubbel), samt 2-3 budgetbäddar i genomgångsrum. Vi kan annars tipsa om Vandrarhem, BnB och hotell i Karlskrona, 3-5 km bort och utanför 8-10 km, för dig som inte bor lokalt.
Massage: Jessica är en av få i Sverige som praktiserar Esalen Massage. Det finns möjlighet att boka in sig på en sådan under helgen. Kontakta Jessica direkt på esalenmassage@gefionarthouse.com

VÄLKOMNA TILL EN FÄRGRIK KREATIV HELG I VACKER AVSTRESSANDE MILJÖ OCH GOTT SÄLLSKAP.

Jessica Enevold & Neil Duncan
Gefion Art House