1-dags workshop

Gefion Art House

 

 

WORKSHOPS
(halv- eller heldag)
Skrynkla en Skissbok
OBS: inga kurser just nu pga covid-19!

 

 

 

Cosmic Smashbooking är en metod skapad av en coaching & levnadskonstnärskollega till mig, Catt Z Geller. Den kombinerar “art journaling” med Intentional Creativity™ i en rolig process där vi gör en dagbok/anteckningsbok för något vi vill arbeta med eller bearbeta – ett tema, ett uppdrag, ett problem, ett särskilt mål – stort eller litet. En bok som sedan fångar upp och kan samla information om det vi vill bearbeta/jobba mot.

 

 

 

Vi inleder och avslutar med Red Thread Café/Circle. 

 

 

 

Varför “skrynkla och smasha”? och varför “Cosmic”?
I denna workshop ingår har ett moment där vi “skrynklar” eller på engelska “smashar” sidor för att med en tydlig ritual få ut och formulerat det vi behöver ha “tag i” för att föra processen vidare.
Vi målar en framsida och dekorerar och dedikerar vår bok till ett projekt som vi väljer själva. “Cosmic” – en lekfull term med mycket allvar: det här är ingen vanlig scrapbooking eller samlarpärm – vi skapar med intention och medvetenhet, grundpelare i all Intentional Creativity och vi söker tillgång till det som inte är omedelbart uppenbart – det som ligger där och vill ge sig tillkänna – sådant du behöver veta om dig själv för att lägga pusselbitar på plats, få större insikt och egen styrka och kunskap om dig själv och vad du vill/behöver. Inte bara på det intellektuella viset, utan med EQ och närvaro och förståelse på flera kognitiva, perceptuella vis. Som CZ Geller säger:

 


“… it allows you to access information about yourself and obtain solutions, healing and wisdom… “smash the perfectionist and get the information out of your head and into your heart” Cat Geller

 

Den här metoden är lekfull och rolig och för många befriande och bidrar för många till ännu mer kreativitet oc skaparglöd- idéer kan utrryckas i form, kan bearbetas, expandera, klarna. Den passar alla – ingen erfarenhet av scrapbooking, målning eller hantverk behövs.

 

Allt material ingår: akrylfärg, penslar, papper, skissbok, pennor och fika. Choklad och glitter finns förstås att tillgå för alla i stor mängd!!

 

Använd din skrynkliga skissbok – din “cosmic smashbok” som anteckningbok i dagliga livet, för ett projekt, eller i en av mina andra workshops – där vi visualiserar och tecknar ned sådant vi reflekterar över och kommer till insikt om. Ge dina tankar mål och form och ett medium att skrivas in i.

 

Pris: 970:- för 4-5 timmar inklusive fika (på Gefion Art House och material. En hel grupp på 8-10 personer 770:-/person. Priserna inkluderar moms för privatpersoner och är exklusive moms för företag. Heldag 1470:-/1270:-.
Gruppstorlek på Gefion Art House är begränsad till 10 personer. Större grupper går bra i er lokal om ni vill arrangera ett event hos er. Kontakta mig för prisarrangemang!

 

 

 

English description in progress.