WORKSHOP

Måla din inre
Wonder Woman 

In-person” workshop
15-16 juni, 2019, Karlshamn

Online Workshop
March 22 -April 29.

Betala kursen med Swish. Scanna koden nedan!

I have no previous experience of painting. When I met Jessica I immediately felt I wanted to take one of her workshops. I registered and I was not disappointed. On the contrary, this was totally amazing. Jessica guided us through the process with the “Intentional Creativity metohod” so that all my performance anxiety vanished and only the joy of creating remained. I would love to take more workshops with Jessica. I had so much fun!!

Ulrika

Acupuncturist

Intresserad av framtida kurser

Vill du ha info om kommande kursdatum – sätt upp dig på min epostlista!

Måla din inre:
Wonder Woman-Ge mig mod och vingar! 

Paint your inner Wonder Woman – Grant me Courage and Wings! – Course is offered in English on demand. I give a longer version of this course online now, check here.)

EN MUSE-workshop. 

 

“Måla din inre Wonder Woman” är en sk MUSE WORKSHOP som aktiverar dina visioner och väcker din fantasi.

 

Vi skapar med intention – Intentional Creativity™ – eller på svenska “Intentionell Kreativitet”™. Det är en målningsmetod som är visionär – vi målar inte av något, vi målar fram något inifrån och ut.

 Kreativitet kopplad till en specifik intention är i den här metoden nyckeln till att få kontakt med en inre vision, röst eller kompass, som med andra ord kan kallas din “MUSA” – som OBS!! kan vara en hon, han eller hen!

 Olika “musor” dyker upp vid olika tillfällen, med olika egenskaper, för olika ändamål beroende på var du befinner dig i livet och olika skeenden. En MUSE-målningsprocess kan därför upprepas flera gånger och är ett svar på vad DU ropar och frågar efter just nu!

 

NÄR: Lördag och söndag – Tider se nedan! Detta är en två-dagars målarworkshop på Gefion Art & Guest House, Bergåsa, Karlskrona. Gefionvägen 1. Vi finns 7 minuters gångväg från Bergåsa C, eller 7 minuters promenad från Blekinge Tekniska Högskola.

 

VEM: Nybörjare såväl som erfarna målare är varmt välkomna. Sätt på dig förklädet (eller varför inte ta med din superhjälte-cape eller tiara!), fatta pensel och penna och ge din inre Wonder Woman form och röst. Dagens teman är inre styrka, äventyr, mod och “action”. Dr. Jess som guidar dig genom dimman och är Intentional Creativity Coach och Teacher, Cosmic Cowgirl och erfaren handledare.

 

Frågor vi tar med till målarduken idag är:

 Hur ser min inre WonderWoman ut? Vad har hen att säga om mina vingar och vart jag ska flyga? Hur får jag syn på mitt mod, min utmaning? Var hittar jag min handlingskraft och äventyrslust? Vad händer om jag lever mitt liv från ett Wonder-Woman perspektiv?

 

 BAKGRUND:

 

Ibland känner vi oss litet vilse, eller kanske bara uttråkade, eller kanske till och med tråkiga och mesiga själva. Is this it?

 

Vi känner att det borde finnas något mer, men att vi inte har svaret som skulle sätta litet eld i baken på oss. Kanske finns det något vi behöver göra? Kanske en sak som vi behöver se? Något vi behöver aktivera hos oss själva? Något vi måste lägga litet tryck på att utveckla? Hur ser mitt jädrar anamma ut egentligen? Jag har inte sett det på ett tag, men jag längtar efter det!

 

Innerst inne, vet du ofta svaren på alla dina frågor. Det bor en superhjälte i oss alla. Kanske flyger hen på natten, men när klockan ringer på morgonen går du snällt upp och kokar kaffe istället för att ta på dig Capen. Hur ofta agerar du som henne/honom? Hur mycket lyssnar och hör du vad hen säger? Vänsterhjärnan brukar snabbt ta hand om allt som inte verkar stämma med nuläget eller verkar skrämmande, annorlunda från vad vi är vana vid eller svårt.

 

Tänk om… du kunde koppla förbi den där ifrågasättaren som inte vet, som känner sig alldaglig och inte tror på (eller ser) sin styrka, som tycker att alla andra orkar och fixar allt? Tänk om du kunde koppla in den konstruktiva visionären med superkrafter istället? Bjud in din Wonder Woman den här helgen och låt henne/honom visa var skåpet ska stå och vad du har i det som du har glömt bort och behöver damma av eller vad för något nytt du behöver få upp ögonen för.

  

NYFIKEN?

Längtar du efter svar? Eller kanske bara efter att få måla och sätta färg på en duk? Låt din målning ge dig ledtrådar och utlopp för dina färglustar? Vi har gott om färg! Kom och måla din Wonder Wo/man!

 

Emaila mig för att få mer information eller anmäla dig. Använd RSVP-knappen här till vänster. När du fått veta av mig att det finns plats, reserverar du en plats genom en anmälningsavgift (se pris nedan).

 

ERBJUDANDE – KURSAVGIFT vid tidig anmälan:

Nya deltagare: anmäl dig senast 2 månader innan en kurs och få 300:- snabbhetsrabatt!

För dig som har gått tidigare, ytterligare guldkant:  ni som har gått kurs på samma tema tidigare, erbjuds ytterligare 200:- i “kursveteransrabatt” om ni anmäler er minst 6 veckor innan dvs ni kan dra av 500:- på den totala kursavgiften. Vid anmälan 5-2 veckor innan så bjuder jag kursveteraner på 300:- rabatt!

ANVÄNDA SWISHAPPEN för att betala: Du kan betala anmälan eller hela avgiften på en gång vid anmälan via Swish eller Bankgiro eller Använd QR-KODEN här nedan! Öppna SWISH-appen, tryck på den lilla qr-kodsymbolen uppe i övre högra hörnet så öppnar sig kameran och du kan scanna koden här bredvid. Fyll i namn, summa och kursdatum. Kom ihåg att emaila mig också!!

SCHEMAT ser vanligtvis ut så här:

 Lördag 10.00- ca 18.00 

Vi börjar med Red Thread Circle Café. Vi fikar och bekantar oss med varandra och temat i cirkel. Klockan 9.30-10 går det bra att komma och “mingla”. Kl 10 låser jag dörren, då måste alla sitta ned med sin kaffekopp i handen, för då börjar vi!

Vi går igenom dagen och vad du kan förvänta dig. Två gånger under helgen kommer vi också att skriva litet grand, så du behöver ta med en anteckningsbok och en penna. 

Söndag 9.30-17.00

Vi fortsätter målningen från gårdagen. Vi börjar med samling som på lördagen. Vi tar en kort lunchpaus vid 13. Vi samlar ihop cirka en timme innan, och delar med oss av våra alster och upplevelser.

FIKA/LUNCH: Jag bjuder på fika med kaffe, te och vatten. Om alla deltagare är intresserade ordnar vi gemensam sopplunch med bröd och ost och frukt för 100:-/ person och dag. Betalas direkt till kocken på plats, men anmäl i förväg. Vi vegan- och allergianpassar maten efter behov, så att alla kan äta.  OBS – om kursen arrangeras någon annanstans än Gefion Art House, kan detta ändras efter lokala förhållanden!!

ANMÄLAN / Boka Plats

Anmäl ditt intresse utan att binda dig via e-post till mig eller boka din plats direkt genom att eposta mig med RSVP-knappen här till vänster för att höra om det finns platser kvar.

 Betala anmälningsavgiften 1000:- (eller hela beloppet) via SWISH (123 024 5589) eller bankgiro (5554-2146).

PRIS 2019: 2900 SEK

Om datumet inte passar dig, men du vill gärna komma en annan gång, emaila: drjess@gefionarthouse.com. Jag kan notera ditt intresse och ordna andra datum, både för workshop i grupp eller privata sessioner. 

VAD INGÅR I PRISET:

Kursavgift from jan 2019

2-dagars MUSE-workshop 2900:- inklusive moms för privatpersoner. 2900:- exklusive moms för företag. Allt material och fika ingår. (Obs: i priset ingår bla duk, högkvalitativ Golden färg, penslar och annat material för drygt 400 kr per person.)

Anmälningsavgiften är 1000:- via Swish (123 024 5589) eller Bankgiro (5554-2146). Emaila mig om du vill betala kontant eller via banköverföring, har ingen kortläsare!

SENASTE ANMÄLNINGSDAG:  Tidig anmälan 2 månader innan. Sen anmälan 2 veckor innan. Ligger kursstart närmare i tiden än så, maila mig och hör om det finns plats. Ibland annonserar jag platser på Facebook eller via email till de som finns på min lista

FULL BETALNING: Full eller resterande betalning absolut senast… tba 

VETERANBONUS: OBS: Om du är återvändande kursdeltagare, dvs har du gått “Wonder Woman” innan dvs du är sk kursveteran betalar du VIP-pris dvs du kan dra av 500:- om du anmäler dig minst 8 veckor innan kursstart. Annars normalpris!

ANVÄNDA SWISH-APPEN: Du kan betala hela avgiften på en gång vid anmälan via Swish eller Bankgiro! Använd QR-KODEN här bredvid. Öppna SWISH-appen, tryck på den lilla qr-kodsymbolen uppe i övre högra hörnet så öppnar sig kameran och du kan scanna koden här bredvid. Fyll i namn, summa och kursdatum. Kom ihåg att emaila mig också!!

Du kan eposta med RSVP-knappen för att få mer info utan att binda dig!

Behöver du ett stipendium/nedsättning av avgiften, dela upp din betalning på 2-3 gånger – kontakta mig och ange skäl!

SPRÅK

Lokala kurser körs normalt på svenska! Men vi pratar engelska!

BED & BREAKFAST OBS! Bara om OM KURSEN HÅLLS på GEFION ART & GUEST HOUSE! 
Kommer du långt ifrån och behöver övernatta? Vi reserverar 2 rum för våra kursdeltagare när vi har kurshelg. 1-2 personer/rum. Ett delat twin rum på Gefion Art & Guest House i samband med kurs kostar 350:-/person och natt inklusive vegetarisk frukost; enkelrum 600:- inkl frukost/natt. Emaila: stay@gefionarthouse.com om du är intresserad.

OBS: Maila oss tidigt  – rummen går snabbt!