WORKSHOP

Måla din inre
Wonder Woman Just nu kan du bara anmäla intresse för att gå kursen live med mig. 

Snart öppnar dock min on-lineversion igen – då kan du måla hemifrån på egen hand. Öppnar i mars 2021.

I have no previous experience of painting. When I met Jessica I immediately felt I wanted to take one of her workshops. I registered and I was not disappointed. On the contrary, this was totally amazing. Jessica guided us through the process with the “Intentional Creativity metohod” so that all my performance anxiety vanished and only the joy of creating remained. I would love to take more workshops with Jessica. I had so much fun!!

Ulrika

Acupuncturist

Intresserad av framtida kurser

Vill du ha info om kommande kursdatum – sätt upp dig på min epostlista!

Måla din inre Wonder Woman-Ge mig mod och vingar!  /OBS inga kurser just nu pga COVID-19.

 

Paint your inner Wonder Woman – Grant me Courage and Wings! – Course is offered in English on demand. I give a longer version of this course online, registration opens March 2021)

EN MUSE-workshop.  

“Måla din inre Wonder Woman” är en sk MUSE WORKSHOP som aktiverar dina visioner och väcker din fantasi.

Vi skapar med intention – Intentional Creativity™ – eller på svenska “Intentionell Kreativitet”™. Det är en målningsmetod som är visionär – vi målar inte av något, vi målar fram något inifrån och ut.

Kreativitet kopplad till en specifik intention är i den här metoden nyckeln till att få kontakt med en inre vision, röst eller kompass, som med andra ord kan kallas din “MUSA” – som OBS!! kan vara en hon, han eller hen! 

 Olika “musor” dyker upp vid olika tillfällen, med olika egenskaper, för olika ändamål beroende på var du befinner dig i livet och olika skeenden. En MUSE-målningsprocess kan därför upprepas flera gånger och är ett svar på vad DU ropar och frågar efter just nu!

NÄR: Gör en förfrågan gemom email till Dr. Jess. 

VEM: Nybörjare såväl som erfarna målare är varmt välkomna. Sätt på dig förklädet -eller varför inte ta med din superhjälte-cape eller tiara!, fatta pensel och penna och ge din inre Wonder Woman form och röst. Dagens teman är inre styrka, äventyr, mod och “action”. Dr. Jess som guidar dig genom dimman och är Intentional Creativity Coach och Teacher, Cosmic Cowgirl och erfaren handledare.

 

Frågor vi tar med till målarduken på den här kursen är:

 

Hur ser min inre Wonder-Woman ut? Vad har hen att säga om mina vingar och vart jag ska flyga? Hur får jag syn på mitt mod, min utmaning? Var hittar jag min handlingskraft och äventyrslust? Vad händer om jag lever mitt liv från ett Wonder-Woman perspektiv?

 

BAKGRUND:

 

Ibland känner vi oss litet vilse, eller kanske bara uttråkade, eller kanske till och med tråkiga och mesiga själva. Is this it?

Vi känner att det borde finnas något mer, men att vi inte har svaret som skulle sätta litet eld i baken på oss. Kanske finns det något vi behöver göra? Kanske en sak som vi behöver se? Något vi behöver aktivera hos oss själva? Något vi måste lägga litet tryck på att utveckla? Hur ser mitt jädrar anamma ut egentligen? Jag har inte sett det på ett tag, men jag längtar efter det!

 Innerst inne, vet du ofta svaren på alla dina frågor. Det bor en superhjälte i oss alla. Kanske flyger hen på natten, men när klockan ringer på morgonen går du snällt upp och kokar kaffe istället för att ta på dig Capen. Hur ofta agerar du som henne/honom? Hur mycket lyssnar och hör du vad hen säger? Vänsterhjärnan brukar snabbt ta hand om allt som inte verkar stämma med nuläget eller verkar skrämmande, annorlunda från vad vi är vana vid eller svårt. 

Tänk om… du kunde koppla förbi den där ifrågasättaren som inte vet, som känner sig alldaglig och inte tror på (eller ser) sin styrka, som tycker att alla andra orkar och fixar allt? Tänk om du kunde koppla in den konstruktiva visionären med superkrafter istället? Bjud in din Wonder Woman den här helgen och låt henne/honom visa var skåpet ska stå och vad du har i det som du har glömt bort och behöver damma av eller vad för något nytt du behöver få upp ögonen för. Kanske finns det ett uppdrag som väntar på dig? Vilka superkrafter behöver du utveckla?

 

NYFIKEN?

 Längtar du efter svar? Eller kanske bara efter att få måla och sätta färg på en duk? Låt din målning ge dig ledtrådar och utlopp för dina färglustar? Vi har gott om färg! Kom och måla din Wonder Wo/man och ta reda på vad är egentligen dina super-krafter och v ad du ska ha dem till!

 Emaila mig för att få mer information eller anmäla intresse. Använd RSVP-knappen här till vänster. När du fått veta av mig när det finns kurs och att det finns plats, reserverar du en plats genom en anmälningsavgift (se priser nedan).

 För dig som har gått tidigare finns en guldkant:  ni som har gått kurs på samma tema tidigare anses vara “kursveteransrabatt” om ni anmäler er minst 8 veckor innan dvs ni kan dra av 500:- på den totala kursavgiften. Vid anmälan 5-2 veckor innan så bjuder jag kursveteraner på 300:- rabatt! OBS! DETTA GÄLLER BARA vid kurser PÅ GEFION ART HOUSE! (av den enkla anledningen att när jag reser kostar det mig mycket mer med transport mm.)

 

KURSSCHEMAT ser vanligtvis ut så här:

Lördag 10.00- ca 18.00 (tiderna kan variera!)

 Vi börjar med Red Thread Circle Café. Vi fikar och bekantar oss med varandra och temat i cirkel. Det går bra att komma och “mingla” 20 minuter innan och ta med sig en kaffe till cirkeln. Kl 10 låser jag dörren, då måste alla sitta ned med sin kaffekopp i handen, för då börjar vi!

Vi går igenom dagen och vad du kan förvänta dig. Två gånger under helgen kommer vi också att skriva litet grand, så du behöver ta med en anteckningsbok och en penna. 

Söndag 9.30-17.00

 Vi fortsätter målningen från gårdagen. Vi börjar med samling som på lördagen. Vi tar en kort lunchpaus vid 13. Vi samlar ihop cirka en timme innan, och delar med oss av våra alster och upplevelser.

 

FIKA/LUNCH: Jag bjuder på fika med kaffe, te och vatten. Om alla deltagare är intresserade kan vi ordna gemensam sopplunch med bröd och ost och frukt för 100:-/ person och dag. Betalas direkt till kocken på plats, men anmäl i förväg. Vi vegan- och allergianpassar maten efter behov, så att alla kan äta.
OBS – om kursen arrangeras någon annanstans än Gefion Art House, hör av er till arrangören med frågor då!

ANMÄLAN / Boka Plats

Anmäl ditt intresse utan att binda dig via e-post till mig eller boka din plats direkt genom att eposta mig med RSVP-knappen här till vänster för att höra om det finns platser kvar.

Betala anmälningsavgiften 1000:- (eller hela beloppet) via SWISH (123 024 5589) eller bankgiro (5554-2146).

PRIS 2019: 2900-3500 SEK  beroende på var kursen hålls.
PRIS 2020: tba inga kurser pga covid-19
PRIS 2021: tba.

 

 

VAD INGÅR I PRISET Kursavgift (from jan 2019-dec 2019)

På Gefion Art House

2-dagars MUSE-workshop priset är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Allt material och fika ingår. (Obs: i priset ingår bla duk, högkvalitativ Golden färg, penslar och annat material för drygt 400 kr per person.)

 

Anmälningsavgiften är 1000:- via Swish (123 024 5589) eller Bankgiro (5554-2146). Emaila mig om du vill betala kontant eller via banköverföring, har ingen kortläsare!

 

Behöver du ett stipendium/nedsättning av avgiften, dela upp din betalning på 2-3 gånger – kontakta mig och ange skäl!

 SPRÅK

Lokala kurser körs normalt på svenska! Men vi pratar engelska!